Renes Service specialiseert zich nog verder in ontruimingen

Renes Service aan de Schaarweg in Sint Jansklooster is gestart met een nieuw onderdeel binnen het bedrijf. Eigenaar Willem Renes heeft nu naast de verkoopplaats ook MijnOntruimer.nl onder zijn dak.

De familie Renes had jarenlang de verkoopplaats op het industrieterrein in Vollenhove, een waar begrip voor de omgeving. “We hadden de winkel en deden ook ontruimingen. Beide dingen liepen erg goed. Het werd zo druk dat we de keuze hebben gemaakt om ons verder te richten op ontruimingen, dat is echt ons ding. Het pand in Vollenhove is nu in beheer van de kringloop”, legt Renes uit.

Willem focust zich nu op het bezemschoon opleveren van objecten in de ruimste zin van het woord. “We merkten dat er de laatste jaren een groeiende vraag ontstond naar het leveren van een full-service diensten op het gebied van volledige en efficiënte ontruiming. Woningen, bedrijfspanden, productiefaciliteiten, boerderijen, we doen het allemaal. We pakken het anders aan dan andere ontruimers, we denken mee met de klant en uiten dat in onze service”, legt Renes uit.

Klanttevredenheid begint al bij het eerste contact. De klant bepaalt zelf hoe en in hoeverre MijnOntruimer.nl de taak op zich neemt. Men kan ervoor kiezen voor beperkte ontruiming maar ook voor volledige ontruiming van een woning of gebouw. “De meest gekozen optie totale ontruiming, dan regelen wij alles en heeft de klant er geen omkijken meer naar. We kunnen daarnaast ook een pand verhuis- en/of verkoopklaar maken volgens de eisen van een verkoper of verhuurder. Dit doen we door bijvoorbeeld vloerbedekking of gordijnrails weg te halen of kleine reparaties uit te voeren. Op die manier nemen wij alle zorgen en klussen uit handen”, vertelt Renes enthousiast.

Zodra een pand leeg is, kan MijnOntruimer ook het vastgoed voor korte of langere tijd beheren. “We kunnen een pand en tuin in onderhoud nemen. Handig als nabestaanden bijvoorbeeld verder weg wonen. We komen dan regelmatig langs om de tuin bij te houden en te controleren of de boel binnen nog in orde is. Dan kun je met een gerust hart afwachten tot het pand verhuurd of verkocht is’, legt Willem uit. Dankzij de ruime opslagplaats is het ook mogelijk om (een deel van) de inboedel te stallen bij Renes. “Als mensen nog niet hebben besproken wie wat wil hebben, kunnen we eerst de boel ontruimen en opslaan in onze eigen loods. Dan kunnen mensen later terugkomen om onderling te overleggen welke atributen naar welke persoon gaan”, aldus Renes. Ook hoeven mensen zich geen zorgen te maken over persoonlijke documenten zodra er bijvoorbeeld een computer, laptop of telefoon binnenkomt: “We halen opslag en geheugendragers uit het apparaat en laten deze vernietigen. Dat leggen we allemaal vast op beeld zodat klanten ons alle facetten van het ontruimen kunnen toevertrouwen.”

De spullen die binnenkomen bij Renes Service worden voornamelijk via internet verkocht. Maar ook kunnen mensen op woensdag- en vrijdagmiddag langskomen aan de Schaarweg 2a. Renes is ook druk met nieuwbouw, want dat is wenselijk voor het snelgroeiende bedrijf. Kortom: voor ontruiming en de bijbehorende service bent u bij MijnOntruimer.nl aan het juiste adres. Alleen in de Kop van Overijssel? Nee, ook daarbuiten biedt Renes Service graag de helpende hand. Voor meer info of een vrijblijvende en kosteloze prijsopgaaf kunt u contacten via 0527 242020 of 06 20251234 of www.mijnontruimer.nl

Door: Robert Jansema / www.zwartsluisactueel.nl